~* MY MEMORIES *~

By: AINUN ARIEL

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Saturday, 8-Aug-2009 16:14 Email | Share | | Bookmark
BeRhiJraH..

[b]SALAM BUAT SEMUA RAKAN2..
di sini ingin saya maklumkan kini koleksi manik2 saya telah di updatekan ke my blog pula..
kpd semua, jemputla melawat yee...

"majula manik demi menjana pendapatan"...ekikikii


alamat barunyer..

http://sulamanik.blogspot.com[/b]


Monday, 30-Mar-2009 12:01 Email | Share | | Bookmark
.: Baju Sendiri :.

 
 
 
View all 4 photos...
Hehe...
Menjahit baju sendiri lg lah gamaknyer..

cam biasa, aku nak menyiapkan baju ni mmg amik masa yg beminggu (klu org lain mau sehari 2 dah siap kot ).. atau mgkin dek aku membuatnyer sbg part time + baju sendiri pulak tu.. so jd lambat laar sgt.. klu org tempah jd cepat kot..


tp akhirnya dapat gak disiapkan bj ni, n yg paling penting dapatlah dilaramkan di kenduri kawen anak makcik den di w/maju last weekend..







Friday, 27-Feb-2009 03:49 Email | Share | | Bookmark
.. Baju sendiri ..

Agak sebulan lamanya xde penambahan keleksi manik di page sy ini, mungkin dek kesibukan sy di tmpt kerja baru agaknye.. so, baru hari ni berpeluang...

sbnrnya baju ni dah lama siap cuma x de masa nak uplod kat sini..
baju ini asalnyer baju raya thn lepas cuma ditambah bunga2an di bahagian tangannyer
bahagian leher dah jahit ms nak raya hr tu.. (rancang igt nak bkk manik tabur di leter tu.. tp rs sayang pulak.. sbb nak menjahitnye dulu pun bkn mudah.. sy kekalkan je )

kain : shiffon
jenis baju : kurung moden





Thursday, 29-Jan-2009 01:45 Email | Share | | Bookmark
Baju yg ke3 kak tie....

 
 
 
alhamdulillah...
siap gak baju kak ti ni sblm kami semua pergi bercuti ke rumah dia pd cuti thn baru cina hari tuuu..
agak lama nak siapkan baju ni, sbb macam2 masalah remeh temeh melanda..
ape pun nmpk gaya cam kak ti suke patern ni

so kak ti.. semoga enjoy bila memakai baju2 yg telah di jht manik tu..


nnt ada baju baru leh bagi jahit la..
nak cuba design baru lak...





Tuesday, 6-Jan-2009 02:21 Email | Share | | Bookmark
Baju Ke 2 kak Yatie...

>> Ketupat <<

First time cuba jahit patern ketupat ni..
boleh tahan lamanyer nak menjahit patern ni, tumpuan pun kene lebih..
rs2 masih kene perbaik lg di masa depan..





[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net